Sport

Besimi, arma e fortë e Kroacisë kundër Brazilit

FOTO: AP
 

Për sa i përket popullsisë, nuk ka konkurrencë midis Brazilit dhe Kroacisë.

“Brazili ka 200 milionë njerëz, ne kemi vetëm 4 milionë”, tha të martën përzgjedhësi i Kroacisë, Zlatko Daliq. “Pra, ne jemi pak a shumë si një periferi e një qyteti të madh në Brazil”.