Sport

Lajmërohet Pele: Jam i fortë

 

Legjenda braziliane Pele ka reaguar në profilin e tij në Instagram pas lajmeve për përkeqësim të shëndetit të tij. Ai i ka falënderuar të gjithë miqtë për mesazhet e shumta dhe ka thënë se është i fortë e me shumë shpresë për ta kaluar këtë sfidë. 

“Miqtë e mi, dua t’iu mbaj të gjithëve të qetë dhe pozitivë. Jam i fortë, me shumë shpresë dhe do ta ndjek trajtimin tim si zakonisht. Dua të falënderoj të gjithë stafin mjekësor për të gjithë kujdesin që kam marrë”, ka shkruar Pele.