Sport

Stojkoviqi i vogël shau shqiptarët, por largohet kokulur nga Botërori

 

Selektori i Serbisë, Dragan Stojkoviq, ka treguar fytyrën e vërtetë të antisportistit. Pasi Serbia shënoi golin e dytë, Stojkoviqi shau shqiptarët derisa festonte.

Por festa nuk i zgjati shumë. Shaqiri e Xhaka me shokë fituan 3:2 dhe dërguan Stojkoviqin dhe serbët tjerë në shtëpi.