Sport

Argjentina nën presion, kërkon fitoren kundër Meksikës

FOTO: AP
 

Një këngë e tifozëve të Arabisë Saudite, disa prej tyre nga Brazili, në parqet e tifozëve dhe rrugët e Dohas në Kupën e Botës, ka bërë bujë të madhe.

“Ku është Messi?”, pyesin ata në arabisht, duke përdorur edhe një shprehje që do të thotë të turpërosh një person.