Sport

Shifra interesante për trofeun e Botërorit

 

Kush nuk ka ëndërruar të paktën një herë sa ishte fëmijë që ta ngrejë lart trofeun e Kupës së Botës? Paraqitja në Kampionatin Botëror është ëndërr që nuk realizohet nga të gjithë futbollistët. Edhe më pak ia dalin që ta ngrenë lartë trofeun e kampionit.

Të fitosh këtë trofe do të thotë të shndërrohesh në legjendë të futbollit dhe të kujtohesh gjatë gjithë jetës si hero.