Sport

Haalandi mund të kushtojë 1 miliard funte

Erling Haaland - Manchester City - rekorde dhe gola
 

Menaxherja Rafaela Pimenta ka thënë se klienti i tij, Erling Haaland, mund të bëhet futbollisti i parë me vlerë prej 1 miliard funtesh.

Një intervistë për “Sky Sports” ajo ka thënë me bindje të plotë se Haalandi meriton të bëhet futbollist me vlerë miliardëshe.