Sport

Podiumi për Norën pas operimit të komplikuar dhe mungesës së gjatë

 

Ka gjëra që mund të përmirësohen aktualisht në xhudon e Nora Gjakovës. Kjo është e natyrshme edhe për një xhudiste kulmore si kampionia olimpike, duke marrë për bazë mungesën e gjatë.

Nora, kampione nga “Tokio 2020”, është kthyer të premten në gara dhe menjëherë ka zënë vend në podium. Ajo u paraqit në Grand Slamin e Abu Dabit dhe u rendit e dyta në kategorinë deri në 57 kilogramë.