Sport

Serie A mund ta aktivizojë “offsiden” gjysmautomatik nga janari

 

Presidenti i Federatës së Futbollit të Italisë, Gabriele Gravina, shpreson që teknologjia e “offsideit” gjysmautomatik të përdoret në Serie A nga muaji janar, pasi të debutojë në Kupën e Botës 2022.

Pajisjet po luajnë rol shumë të madh në futboll, pas shpikjes së VAR-it dhe teknologjisë së vijës së golit.