Sport

Ndryshime të kontestuara në krye të Federatës së Notit

 

Besnik Halili është zgjedhur kryetar i Federatës së Notit të Kosovës (FNK) në një kuvend ku ishin të pranishëm edhe zyrtarë të MKRS-së, por që vlerësohet i paligjshëm nga grupi tjetër që pretendon se ende udhëheq FNK-në. Zgjedhja e Halilit në krye të FNK-së është bërë të shtunën në Kuvendin ku ishin të pranishëm 28 delegatë të 16 klubeve të notit. Kundërkandidat i tij në Kuvend ishte Armend Shelani.

Para se Halili të merrte besimin e delegatëve, të njëjtët votuan për shkarkimin e kryetarit Astrit Haliti dhe drejtuesve tjerë të FNK-së.