Sport

Videot e vëllait bëjnë kthesë të re në hetimin e zhvatjes së Pogbas

 

Një hetim i policisë mbi pretendimet se ylli i futbollit francez, Paul Pogba, ishte në shënjestër të zhvatësve mori një kthesë të re dhe të çuditshme të premten me publikimin e disa videove që kishte synimin fituesin e Kupës së Botës, rrethin e tij dhe stilin e jetesës së pasur. Këto video u hodhën nga një prej të dyshuarve, vëllai i tij i madh Mathiasi.

Më shumë se 30 video të Mathias Pogbas duke lexuar nga një deklaratë në shumë faqe u postuan në Twitter. Nuk ishte e qartë saktësisht se kur u filmuan videot. Por, mund të ketë qenë përpara se Mathias Pogba të dorëzohej për t'u marrë në pyetje në polici javën e kaluar. Mësohet se që atëherë ai është mbajtur në paraburgim. Avokati i tij nuk ka dhënë asnjë përgjigje në lidhje me këto video apo personin që i ka postuar. Regjistrimi i videove duket se ka qenë një ushtrim që kërkon shumë kohë, sepse Mathias Pogba kishte veshur tri bluza të ndryshme.