Sport

Sejdiu: Nuk them jo nëse thërret Suedia, por do të kisha zgjedhur Kosovën

 

Ai është gati të ketë përparimin e tij të madh në Malmo. Por, realisht nuk ishte planifikuar fare që Patriot Sejdiu të luante me kampionët në fuqi këtë sezon.

Në një intervistë për “Expressen”, mesfushori 22-vjeçar ka folur për rrugën e tij të papritur në njëmbëdhjetëshin e Malmos, pse i ka ngelur pseudonimi “Totti” dhe dashuria e tij për atdheun e tij Kosovën.