Sport

Gjilani nuk ka të ndalur, me gjithë paqartësitë e mëdha rreth klubit

 

Kanë kaluar gati dy muaj që prej dorëheqjes së Florim Zukës nga posti i presidentit të klubit Gjilani. Zuka në arsyetimin e tij pati thënë se nuk është përmbushur objektivi kryesor i viteve të fundit – titulli i kampionit.

Prej atëherë klubi vazhdon të mos ketë president dhe kryesi. Të paktën jozyrtarisht.