Sport

Tenistja e Ukrainës refuzon t’ia jap dorën bjelloruses Azarenka

 

Marta Kostyuk e Ukrainës ka thënë se “nuk do të ishte gjëja e duhur për ta bërë” nëse do t’ia jepte dorën tenistes bjelloruse, Victoria Azarenkas.

Kostyuk, e cila humbi 6:2 dhe 6:3, ka thënë se i ka shkruar mesazh Azarenkas, për t’i treguar se nuk do t’ia jepte dorën për ta përshëndetur.