Sport

Werner mund të kthehet në Gjermani

 

Timo Werner mund të kthehet të luajë sërish në Gjermani te ish-skuadra e tij, Lepzig.

Leipzigu dhe Chelsea janë duke zhvilluar negociata për një marrëveshje të mundshme për Wernerin. Lepzigu është i gatshëm të pranojë ose huazimin ose blerjen e kartonit të tij.