Sport

Kontrata të reja për Mahrezin, Rodrin dhe Fodenin

 

Manchester City është i gatshëm t’u ofrojë kontrata të reja Riyad Mahrezit, Rodrit dhe Phil Fodenit, raporton gazetari italian, Fabrizio Romano, të enjten.

Bisedimet e klubit anglez me futbollistët do të zhvillohet në javët e ardhshme. Të tre futbollistët kanë luajtur rol kyç në sukseset e fundit të Manchester Cityt.