Sport

Prishtina njofton për largimin e nëntë lojtarëve, priten edhe tjera largime

 

Prishtina ka njoftuar për largimin e nëntë lojtarëve nga radhët e saj të mërkurën. Por, klubi Prishtina pritet të njoftojë edhe për largime tjera.

Prishtina ka liruar Ahmet Halitin, Eglant Haxhon, Betim Halimin, Agim Zekën, Aleksandar Ristevskin, Josop Tmasheviqin, Sadam Sulleyn, Samuel Monen dhe Gauthier Mankendan.