Sport

Orana synon të shkruajë histori në Oran

 

Fortesa Orana ishte para një dileme – të marrë apo jo pjesë në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”. Mëdyshjen për pjesëmarrje e kishte pas një rasti në familje. Por, ajo e ka gjetur forcën dhe vendosi ta përfaqësojë Kosovën në Lojërat Mesdhetare. E synimi i saj nuk është vetëm pjesëmarrja në Oran të Algjerisë. Orana synon të shkruajë histori në Oran – të fitojë medalje.

“Nuk kam pasur ditë të mira në këtë muaj, por vendosa të marrë pjesë në ngjarjen që mbahet në Oran, e që ngjason me mbiemrin tim që do të thotë ‘luaneshë’, dëshiroj të shkruaj histori në këtë qytet”, ka thënë Orana të enjten për KOHËN.