Sport

Shqipëria publikon listën e lojtarëve për ndeshjet e qershorit

 

Përfaqësuesja e Shqipërisë ka publikuar listën e futbollistëve të ftuar nga përzgjedhësi Edoardo Reja të premten, ka njoftuar Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF).

Reja në listën e tij për ndeshjet e muajit të ardhshëm ka ftuar 26 futbollistë. Në listën e tij nuk ka ndryshime, pasi pjesa më e madhe e lojtarëve të përfshirë ishin edhe në grumbullimin e muajit mars dhe janë të gatshëm për sfidat e qershorit.