Sport

Brown shkëlqen në fitoren e Celticsit

 

Jaylen Brown ka shënuar 25 pikë në fitoren e Boston Celticsit.

Celticsi pati pjesë të parë të dobët, por u kthye në lojë dhe fitoi në udhëtim te Miami Heati. Tani është vetëm një fitore larg arritjes së finaleve të ligës NBA.