Sport

Shkaku i pandemisë, Kina nuk do të jetë nikoqire e Kupës së Azisë

Shkaku i pandemisë, Kina nuk do të jetë nikoqire e Kupës së Azisë
Foto: AP
 

Kina është tërhequr dhe nuk do të jetë nikoqire e Kupës së Azisë 2023.

Lajmi është bërë i ditur të shtunën dhe është anulimi i fundit i këtij shteti nga ngjarjet sportive, për shkak të pandemisë COVID-19.