Sport

Solbakken kërkohet me ngulmim nga Roma

 

Roma është duke bërë luftë të madhe që në edicionin e ardhshëm, në radhët e veta, ta ketë sulmuesin e krahut, Ola Solbakken.

Solbakken është pjesë e skuadrës norvegjeze Bodo/Glimt, dhe është 23-vjeçar.