Sport

“E pamundur të zgjedhësh mes Kosovës e Zvicrës”

Foto: Blick
 

(Blick) - Për të pozuar për foto, Elvisi u përkujdes, që të shihej kryqi i bardhë i flamurit të Zvicrës, të cilin e mbante mbi shpatulla.

Pranë tij është bashkëshortja dhe tri vajzat, që po ashtu kishin ardhur në “Letzigrund” në ngjyrat e Zvicrës e Kosovës.