Sport

KV Skënderbeu, klubi me emrin e madh që synon trofe

 

Mban emrin e heroit kombëtar që nga viti 1984, kur ishte themeluar nga Sali Shala.

Bëhet fjalë për klubin e volejbollit Skënderbeu”nga Kraishta e Lipjanit, që garon në Superligën e Kosovës në volejboll. Para luftës së fundit drejtuesit e klubit kishin kaluar nëpër shumë vështirësi, shkaku i emrit që mban klubi. Pas luftës Skënderbeu u përball me vështirësi financiare dhe e ndali aktivitetin në vitin 2004.