Sport

Palestra e “akullt” e Prizrenit

 

Klubet sportive të Prizrenit nuk po mund ta shfrytëzojnë palestrën "Sezai Surroi" për ndeshje, për shkak të temperaturave të ulëta. Gjatë ditës temperaturat shkojnë deri në 6 gradë, kurse pasdite dhe në mbrëmje deri në minus 5 gradë.

Me Rregulloren e Federatës së Basketbollit të Kosovë dhe të Ligës Unike, temperatura nuk mund të jetë më pak se 16 gradë celsius.