Sport

Aktivitetet sportive vazhdojnë, por pa shikues

 

Aktivitetet sportive do të vazhdojnë në Kosovë, me gjithë rritjen e rasteve me koronavirus. Por shikuesit nuk do të lejohen në palestra dhe stadiume.

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur të premten ka miratuar masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19. Masat kanë të bëjnë edhe me sportin.