Sport

Vazhdon lufta për mbijetesë në elitën e futbollit francez

 

Saint-Etienne dhe Bordeauxi së bashku kanë 16 tituj në kampionatin e Francës, por dy prej skuadrave më të suksesshme në Francë, e shohin veten në pozitë të vështirë sivjet për mbetje në elitë.

Për shkak të problemeve shumë të mëdha financiare të shkaktuara nga pandemia Covid-19 dhe akuzimet me keqmenaxhim, Saint-Etienne dhe Bordeauxi zënë dy pozitat e fundit në Ligue 1. Bordeauxi është i parafundit me 17 pikë, kurse Saint-Etienne në pozitën e fundit me 12 pikë.