Sport

Prezantimet më qesharake të futbollistëve

 

Janari është periudha kur të gjitha klubet e futbollit janë në kërkim të transferimeve për t’u përforcuar. Lojtarët e transferuar do të prezantohen për publikun, ndërsa rrjetet sociale do të jenë të mbushura me komente.

Megjithatë, ndonjëherë këto prezantime janë të paparashikuara dhe dalin shumë qesharake. Më poshtë i paraqesim disa raste të veçanta.