Sport

Distria e Nora shpërblehen me nga 10 mijë euro për fundvit nga IJF-ja

 

Dy kampionet olimpike kosovare, Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova, janë shpërblyer me nga 10 mijë euro nga Federata Ndërkombëtare e Xhudos për shkak se mbyllën vitin në numrin një në kategoritë e tyre.

Në total janë shpërblyer 14 xhudistë në kategoritë e ndryshme.