Sport

Sfidat e veçanta të Patriotit të Malmos

 

Një operim në gjoks, aksidenti dhe lëndimet në gju vetëm se e kanë bërë më të fortë Patriot Sejdiun. Ia kanë forcuar dëshirën që ta ndjekë ëndrrën e futbollit.

Sejdiu, 21-vjeçar, vlerësohet për talentin që ka. Aktualisht është pjesë e skuadrës më të suksesshme në Suedi, Malmo.