Sport

MKRS-ja pranon se projektet e investimeve kapitale në sport janë në kaos

 

Renovimi i stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë ka nisur shumë muaj më parë, por nuk dihet se kur do të përfundojë. Është paralajmëruar rritja e kostos për renovimin e këtij objekti gjigand sportiv, duke u arsyetuar me shtrenjtimin e materialit bazë. Ka shumë paqartësi lidhur me këtë projekt.

Por nuk është projekti i vetëm që është në kaos. Se ka kaos në projektet e investimeve kapitale e ka pranuar edhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.