Sport

Juventusi pranon rrezikun e përjashtimit nga garat kombëtare dhe ndërkombëtare

 

Juventusi ka lëshuar dy deklarata në lidhje me hetimin, një mbi implikimet e mundshme financiare mes planeve të klubit për një rritje të kapitalit dhe një tjetër për aspektet sportive.

“Bianconerët” janë nën hetim për kontabilitet të rremë, gjë që padyshim mund të kenë pasoja të rënda brenda dhe jashtë fushës.