Sport

Amerika e Jugut e heq rregullin e golit si mysafir

 

Amerika e Jugut e ka përcjellë Evropën dhe e ka hequr rregullin e golit si mysafir në garat për klube, përfshirë edhe ato prestigjioze si “Copa Libertadores” dhe “Copa Sudamericana”.

Trupi qeverisës i futbollit të Amerikës së Jugut, CONMEBOL, e bëri të ditur këtë vendim të enjten. UEFA e kishte marrë të njëjtin vendim në qershor.