Sport

Shtyhet derbi i Gjilanit

 

Ndeshja derbi ndërmjet Gjilanit dhe Dritës në futboll është shtyrë për të enjten, mëson KOHA nga burimet e saj.

Kjo ndeshje është shtyrë për shkak të shpalljes ditë zie të mërkurën në shenjë nderimi për viktimat e aksidentit në Bullgari, ku humbën jetën 46 veta, shumica shqiptarë të Maqedonisë së Veriut.