Sport

Te Jordania vlerësojnë ndeshjen me Kosovën

 

Përfaqësuesja e Jordanisë të martën në mesditë e ka mbajtur stërvitjen e fundit në stadiumin “Fadil Vokrri”, para ndeshjes miqësore me Kosovën.

Për Jordaninë kjo ishte stërvitja e katërt në Kosovë dhe atmosfera në ekip dukej e mirë. Përfaqësuesja nga Azia gjatë qëndrimit në Kosovë, fillimisht stërvitjet i ka bërë në Hajvali, përpara se të zhvendosej në stadiumin “Fadil Vokrri”, në të cilin punoi edhe të hënën pasdite.