Sport

Lille, kampioni në fuqi që tani synon mbetjen në Ligue 1

FOTO: AP
 

Në vend që ta sfidojë kreun e tabelës në Ligue 1, kampioni në fuqi, Lille, po përpiqet vetëm të sigurojë qëndrimin në elitën e futbollit francez për edicionin e ardhshëm.

Në fakt, Lille po angazhohet maksimalisht të mbetet jashtë zonës që dërgon në një kategori më poshtë. Lille ka pasur telashe këtë edicion dhe nuk është aspak ekipi që edicionin e shkuar e fitoi titullin e kampionit të Francës, duke befasuar të gjithë. Aktualisht zë vendin e dhjetë në ligën që përbëhet prej 20 ekipeve.