Sport

AIBA: Sporti duhet të jetë i lirë nga politika

 

Federata Ndërkombëtare e Boksit ka dalë me reagim publik pasi Serbia ua ndaloi hyrjen në territor të vetin boksierëve nga Kosova që ishin nisur për të marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Boksit.

AIBA në reagimin e saj ka kujtuar që Kosova është anëtare e Federatës Ndërkombëtare që nga viti 2014 dhe se nuk pret që Federata e Kosovës duhet të trajtohet ndryshe nga delegacionet tjera anëtare të AIBA-s.