Sport

Newcastle u kërkon tifozëve që mos të vishen si arabë

Foto: AP
 

Klubi i Premier Ligës, Newcastle, u ka kërkuar tifozëve të ndalojnë veshjen e mbulesave dhe rrobave imituese arabe që po e bëjnë për të konfirmuar pronësinë e pronarëve nga Arabia Saudite.

Newcastle tha se veshja e parë në ndeshjen e së dielës kundër Tottenhamit mund të shihet si “e papërshtatshme nga ana kulturore”, por këmbënguli se pronarët e rinj “nuk ishin ofenduar në asnjë mënyrë”.