Sport

Hidhet shorti për edicionin e ri të Ligës Unike

 

Sot është hedhur shorti i Ligës Unike në konkurrencën e femrave dhe meshkujve.

Garat në konkurrencën e femrave do të fillojnë në mesjavë, kurse në fundjavën e ardhshme do të fillojnë garat në konkurrencën e meshkujve.