Sport

Liga Unike konfirmon ekipet e meshkujve për sezonin e dytë

 

Tetë skuadra, katër nga Kosova dhe katër nga Shqipëria, do të paraqiten në edicionin e dytë të Ligës Unike, i cili fillon në fund të muajit të ardhshëm.

Të enjten, Liga Unike ka konfirmuar edhe skuadrat pjesëmarrëse për edicionin 2021/22.