Sport

Inaugurohet Qendra Nacionale e Xhudos

Foto: KOHA
 

Sot u bë inaugurimi i Qendrës Nacionale të Xhudos në Pejë. Prezentë në këtë ngjarje ishin presidentja e vendit, Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti, Kryetarit i FNXH-së, Marius Vizeri, sportistë dhe zyrtarë institucionesh.

Presidentja Osmani ka deklaruar se historia do të flasë për vendin, pasi “të artat tona e bënë të mundur një gjëq të tillë”.