Sport

Klubet e Prizrenit me shumë telashe prej kur palestra është shndërruar në qendër vaksinimi

 

Shndërrimi i qendrës sportive “Sezai Surroi” në pikë të vaksinimit kundër COVID-19, u ka pamundësuar klubeve të Prizrenit që të kenë qasje në palestrën ku kanë zhvilluar aktivitetin.

Dhe klubet e basketbollit, hendbollit dhe sporteve të tjera, që zhvillohen në palestër, po detyrohen të gjejnë zgjidhje alternative si për stërvitje ashtu edhe për ndeshjet që i kanë si vendas.