Sport

La Liga rrit praninë e tifozëve në stadiume

 

Rikthimi i normalitetit në Spanjë ka vazhduar pas pandemisë së koronavirusit. Shteti spanjoll ka vendosur që kapacitetet e stadiumeve me tifozë të rriten nga 40% në 60%.

Rregullat e reja janë bërë të ditura nga Ministria e Shëndetësisë, Carolina Darias, e cila shpjegoi se e ka pasur futbollit dhe basketbollin në mendje kur i ka marrë parasysh këto ndryshime. Ky rregull do të hyjë në fuqi menjëherë në raundin tjetër të La Ligës, që do të jetë pas ndeshjeve të përfaqësueseve.