Sport

Mitrovica në Champions për paraqitje dinjitoze

 

Për herë të katërt rresht KFF Mitrovica do ta përfaqësojë futbollin e femrave në vend në Ligën e Kampionëve. Kampionia e Kosovës nuk ka bërë shumë përforcime dhe nuk ka luajtur shumë miqësore, që vlerësohen të domosdoshme për paraqitje të nivelit më të lartë.

Por në klub vlerësojnë se janë të gatshëm për garën në Ligën e Kampionëve.