Sport

Lojërat Olimpike duhet të mbahen pa tifozë, thotë eksperti mjekësor japonez

 

Këshilltari i lartë mjekësor i qeverisë japoneze, Shigeru Omi thotë se mënyra më e sigurt për të mbajtur Lojërat Olimpike të Tokios është pa tifozë.

Omi tregoi sugjerimet e tij në një raport për qeverinë dhe organizatorët. Tifozët nga jashtë Japonisë tashmë janë ndaluar. Organizatorët do të njoftojnë në fillim të javës së ardhshme nëse do të lejohen disa tifozë vendas.