Sport

Drita me president të ri dhe me përforcime për Evropë

Foto: Driton Paçarada / KOHA

Drita e Gjilanit edhe këtë vit do të marrë pjesë në garat evropiane. Si nënkampione e Kosovës në futboll, Drita do të paraqitet në Ligën e Konferencës, garën e re të UEFA-s që i takon nivelit të tretë.

 

Drita e Gjilanit edhe këtë vit do të marrë pjesë në garat evropiane. Si nënkampione e Kosovës në futboll, Drita do të paraqitet në Ligën e Konferencës, garën e re të UEFA-s që i takon nivelit të tretë.

Për të pasur paraqitje sa më të mirë, te ekipi gjilanas kanë filluar të mendojnë për përforcime.