Sport

Edicioni i kompletuar i KV Peja

Me shumë peshë dhe shumë të rëndësishëm e kanë vlerësuar titullin e kampionit të Kosovës në volejboll në klubin Peja. Thonë se triumfi në kampionat është arritur me meritë duke dominuar plotësisht këtë edicion.

 

Me shumë peshë dhe shumë të rëndësishëm e kanë vlerësuar titullin e kampionit të Kosovës në volejboll në klubin Peja. Thonë se triumfi në kampionat është arritur me meritë duke dominuar plotësisht këtë edicion.

Trajneri i Pejës, Qazim Kelmendi, thotë se seria prej 19 ndeshjeve pa humbje është dëshmi që volejbollistët e tij kanë treguar paraqitje të madhe këtë edicion.