Sport

Nëntë lojtarë titullarë të Vushtrrisë agjëruan në fitoren më të madhe të sezonit

 

Shumë futbollistë titullarë të skuadrës së Vushtrrisë ishin duke agjëruar derisa shfaqën 90 minutat më të mira në edicionin aktual.

Gjatë muajit të Ramazanit agjëruesit nuk hanë dhe nuk pinë nga lindja deri në perëndimin e diellit.