Sport

Federatat s’marrin përgjigje se kur do t’u ndahen paratë e para për këtë vit

Federatat s’marrin përgjigje se kur do t’u ndahen paratë e para për këtë vit
FOTO: Driton Paqarada/KOHA

Janë pak federata sportive të Kosovës që kanë marrë paratë për tremujorin e fundit nga memorandumi i nënshkruar me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për vitin 2020. Asnjë federatë sportive e vendit nuk ka marrë asnjë cent nga shteti për këtë vit, ndonëse po përfundon muaji i katërt.

 

Janë pak federata sportive të Kosovës që kanë marrë paratë për tremujorin e fundit nga memorandumi i nënshkruar me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për vitin 2020. Asnjë federatë sportive e vendit nuk ka marrë asnjë cent nga shteti për këtë vit, ndonëse po përfundon muaji i katërt.

Në bazë të memorandumeve, federatat mbështeten me katër këste që duhet të ndahen çdo tre muaj.