Sport

Figo për Superligën Evropiane: Lëvizje lakmitare dhe katastrofale për futbollin

Figo për Superligën Evropiane: Lëvizje lakmitare dhe katastrofale për futbollin
Foto: AP
 

Legjenda e futbollit portugez Luis Figo e ka quajtur iniciativën e themelimit të Superligës Evropiane si një lëvizje “lakmitare dhe katastrofale” për futbollin.

Bota e futbollit ka reaguar pasi 12 klube – përfshirë Juventusi, Milani dhe Interi – kanë vendosur të shkëputen dhe të themelojnë Superligën Evropiane.