Sport

Shkëmbi: Lojtarët e kuptuan rëndësinë e lojës në pushim

Shkëmbi: Lojtarët e kuptuan rëndësinë e lojës në pushim
 

Pas fitores së thellë ndaj Besës në Suharekë, trajneri i Ballkanit, Bledi Shkëmbi, tha se lojtarët në pushimin mes pjesëve e kuptuan rëndësinë e lojës dhe e fituan vetë atë.

Ai nënvizoi së të gjitha ndeshjet janë të vështira, por kundër skuadrave që janë në pjesën e poshtme të tabelës, është shumë e vështirë që lojtarët të motivohen nga fillimi.